Доставка

ВАЖНО! NEGATIVE WEAR запазва правото си да отказва изпълнението на бъдещи поръчки към клиенти отказали да приемат направена от тях поръчка и съответно да заплатят разходите за доставка, които са възникнали от това действие.
КАК СЕ ДОСТАВЯТ ПОРЪЧКИТЕ?
NEGATIVE WEAR доставя стоките, поръчани от Вас с куриерска фирма Спиди на територията България. Поръчката Ви може да бъде доставена до всяка точка в България – до адрес или до поискване в офис на куриера.
 
КОЛКО Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКАТА?
• За поръчка на стойност над 150лв, доставката на продуктите за територията на България е БЕЗПЛАТНА .
• За поръчка на стойност под 150 лв., цената за доставка се изчислява от калкулатора на Спиди, Безплатната доставка важи за територията на България и е за поръчки на стойност над 150лв. В случай, че бъдат върнати продукти доставени с безплатна доставка, от сумата за възстановяване срещу тези продукти се удържа стойността за доставка, която е заплатена от NEGATIVE WEAR .При смяна на продукти, които са изпратени с безплатна доставка, клиентът поема транспортните разходи в двете посоки.
 
В СЛУЧАЙ НА НЕКОРЕКТНО ПОПЪЛНЕНИ ДАННИ ЗА ДОСТАВКА ОТ СТРАНА НА КУПУВАЧА, КОГАТО ТОВА Е ДОВЕЛО ДО ЗАБАВЯНЕ ИЛИ ЗАГУБВАНЕ НА ПРАТКАТА, ВСИЧКИ РАЗНОСКИ ПО ВРЪЩАНЕ И ДОСТАВКА СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА.