Правила и условия

Добре дошли в NEGATIVE-ONLINE.COM .

ВАЖНО! NEGATIVE WEAR запазва правото си да отказва изпълнението на бъдещи поръчки към клиенти отказали да приемат направена от тях поръчка и съответно да заплатят разходите за доставка, които са възникнали от това действие.
КАК СЕ ДОСТАВЯТ ПОРЪЧКИТЕ?

В нашия онлайн магазин ще откриете истинско разнообразие от  рокли, поли, дамски ризи, панталони, дънки, тениски,  спортни облекла и връхни дрехи.

Предлаганите дрехи са изработени от висококачествени материали, следват актуалните модни тенденции и залагат на имиджа на марката.

С цел улеснение на клиента продуктите са подредени в няколко основни категории и подкатегории. Всеки от онлайн артикулите е придружен от описание, даващо информация за неговия размер. Снимковият материал допълнително онагледява представата ви за съответния продукт. По този начин имате възможност да прецените дали това, което виждате, съответства на вашето търсене.

NEGATIVE-ONLINE.COM е интернет магазин, който ви позволява свободно да разглеждате и избирате маркови стоки, като пестите време и пари. Ние се грижим за максималното ви удобство – пазарувате директно от вашия дом само с няколко кликвания, като желаните артикули  достигат до вас в рамките на три работни дни.

Трансакционната валута при плащане с карта е в лева.

NEGATIVE-ONLINE.COM нямат достъп до картови данни, а само обслужващата ни банка.

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

–         Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка

–         Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)

–         В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации – Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

Нашият екип от професионалисти може компетентно да ви консултира или насочи.

Максималният комфорт и сигурност на нашите клиенти са онова, към което се стремим. Елате и се убедете сами! Очакваме ви!

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Можете да заплатите стоките, които искате да поръчате, чрез следния  метод на плащане:

  1. Наложен платеж – директно на куриера, когато Ви донесе пратката на посочения от Вас адрес;
  2. Директно плащане с кредитна/дебитна карта;

ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

Замяна се извършва, когато получения продукт не отговаря на вашите очаквания. Вие имате право да замените артикула с друг подобен. Ако номерацията не отговаря, моля напишете желания размер на лист в плика на върнатия продукт, за да знаем с кой номер да го заменим. Можете да го направите и като се свържете с нас на тел: +359 886 255211

Вие имате право да си изберете дали да замените продукта или да получите парите си обратно. Вие може да замените артикула за напълно различен друг артикул, като заплатите съответната разлика в сумата.

  • Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.
  • Връщането на пратки към нас можете да направите с куриерска фирма по ваш избор, с изключение на Български пощи. Пратки изпратени към NEGATIVE-ONLINE.COM с Български пощи не се приемат.
  • Връщане на място на пратки, лично от клиенти, на посочения адрес не се приемат. Приемаме пратки само и единствено изпратени с куриер.
  • След приемане на върната стока ще получите имейл информиращ, че сме получили пратката и ще върнем дължимите суми в срок от 7 дни при оставен коректен айбан или в срок от 14 дни по реда описан в чл.54 и следващите от ЗЗП.
  • Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Старателно опаковайте пратките, за да осигурите запазването на стоката по време на транспорта.

В срок на 7 работни дни след получаване на стоката, имате право да я върнете или замените, при следните условия:

– Запазен добър външен вид на продукта. Той не е изцапан, носен, гладен, надраскан, изгорен или скъсан.

– Не са причинени повреди от неправилна употреба.

– Запазена оригинална опаковка.

– Запазен оригинален етикет. Нашият съвет е хубаво да прецените дали дрехата отговаря на вашите очаквания преди да скъсате етикета.

– При замяна или връщане по желание на клиента, куриерските разходи се поемат от него.

При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

При промоции, които вкючват безплатен артикул при закупуването на определен брой други артикули (например купи 2 вземи 3ти безплатен) се приема замяна на даден артикул със същата цена или връщане на цялата поръчка.

РЕКЛАМАЦИЯ

Рекламация се извършва, когато продукта, който сте получили има дефекти (скъсано, протрито, счупено).

В срок от 30 дни след получаването на стоката, клиентът има право да я върне, ако тя отговаря на следните условия:

– Запазен добър външен вид на продукта. Той не е изцапан, носен, пран или гладен.

– Запазена фабрична опаковка.

– Запазен оригинален етикет. Нашият съвет е добре да огледате закупения продукт преди да скъсате етикета.

Ако отговаряте на тези условия вие имате право да замените повредения артикул с друг, а ако не желаете, ще ви върнем парите обратно. Връщането на сумата се извършва само по банков път.

Допълнителни услуги при плащане – “Спиди”.